"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dimecres, 13 de març del 2013

Molta corbata i molt poca vergonya

El Jutge mallorquí José Castro ha ordenat  interrogatoris per a aclarir les adjudicacions al marit de la infanta Cristina per part de l'Executiu de Francisco Camps i de l'ajuntament de Rita Barberá. Ja han declarat com imputats els dos ex alts funcionaris de la Generalitat valenciana que van donar el vistiplau per a donar a Nóos 3,4 milions d'euros en contractes públics, assignats a dit.

una foto que passarà a la posteritat




Per a la celebració de les tres edicions del València Summit, en 2004, 2005 i 2006, unes reunions internacionals sobre turisme i esport que van pagar la Ciutat de les Arts i de les Ciències (Cacsa), el Govern autònom i la Fundació Turisme València, pertanyent al consistori. D'acord amb les dades en poder d'Anticorrupció, aquestes institucions van donar a Nóos 3,1 milions, doncs van garantir a la fundació que en aquells dies presidia el duc de Palma un 'cànon' anual d'1,04 milions -900.000 euros més IVA- per cadascun dels tres anys de les reunions esportives.




A més de uns Jocs Europeus que no van arribar mai a celebrar-se. No obstant açò, la Generalitat valenciana sí va gastar molts diners a preparar-los. En concret, l'Administració va destinar al maig de 2006 una subvenció de 3 milions d'euros per a la seua preparació. Els diners estaven destinats a l'Institut Nóos, presidit llavors per Iñaki Urdangarín. Finalment, aquesta entitat va rebre 382.000 euros  ( segons va comunicar la Generalitat, que no demostrat ).


Fa uns mesos, l'ara sotssecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, explicava com van succeir els fets: «Va ser idea de Camps, la va aprovar el Govern regional i el pagament ho va signar i ho va executar Víctor Campos (Conselleria de Presidència)».

Ara un any després d'aquest fets estem a un pas de les noves imputacions a l'expresident i a la alcaldessa Barberà, anticorrupció no es creu les excuses de l'edil.

                                            una imatge que tornarem a vore prompte

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada